Activitate


Asociatia desfasoara diferite activitati pentru a-si indeplini scopul si obiectivele pentru care a fost constituita. Puteti afla de aici citeva informatii despre aceste activitati.

Participarea la sedintele International Joint Industry Committee (I-JIC)

Asociatia este membra a International Joint Industry Committee si participa la sedintele acestei organizatii. I-JIC este o organizatie non-profit, neguvernamentala, care reuneste organizatii similare ARMA din lume. In cadrul acestei organizatii, Asociatia prezinta activitatea sa din Romania, problemele cu care s-a intilnit in realizarea obiectului sau de activitate si obtine informatii cu privire la activitatile desfasurate de membrii I-JIC in tarile lor.

Participarea la sedintele Organizatiilor Europene de Cercetari de Piata (EMRO). EMRO este o asociatie care promoveaza relationarea dintre organizatiile implicate in cercetarile media si persoanele implicate in managementul, planificare, executia si aplicarea monitorizari si masurari audientelor.

In realizarea scopurilor si obiectivelor sale, Asociatia organizeaza intilniri, simpozioane si conferinte legate activitatile de masurare a audientelor TV.

Realizarea si furnizarea de cerecetari si studii in domeniul audientelor.

Asociatia realizeaza studii si cercetari in domeniul audientelor in vederea imbunatatirii continue a serviciului de masurare a audientelor TV.