Evenimente ARMA

SEMINAR INTERNATIONAL

MASURAREA AUDIENTEI INTR-O LUME DIGITALA

27 mai 2010, Hotel Novotel Bucuresti, Sala Rive Gauche


GASITI MAI JOS PREZENTARILE DIN CADRUL SEMINARULUI:

 

DE AICI PUTETI DESCARCA CV-URILE SPEAKERILOR

 

Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor (ARMA) a organizat in data de 27 mai 2010 Seminarul International “Masurarea Audientei intr-o lumea digitala”.

Evenimentul este organizat intr-un moment in care intreaga piata autohtona se confrunta cu schimbari importante ce au loc ca urmare a trecerii de la sistemul analogic la cel digital, in comunicatii in general si in TV, in special. Aparitia si cresterea constanta a DTH-ului (care acopera aproximativ 25% din gospodariile care receptioneaza TV), IPTV-ul, web TV-ul si cablul digital, combinate cu angajamentele guvernamentale pentru realizare transmisiilor de televiziune digitala terestra in anii care vin, dau un semnal decisiv comunitatilor de comunicare si marketing spre explorarea cailor si mijloacelor optime de asigurare a tranzitiei masurarii audientelor in lumea digitala de maine.

Seminarul International se adreseaza managerilor si expertilor in comunicare si comunicatii, persoane care lucreaza in televiziune si statii radio, operatori de internet, platforme DT si alti operatori digitali, agentii de media si publicitate, reprezentanti ai clientilor de publicitate si ai agentiilor guvernamentale in domeniu.

Avem speranta ca prin intermediul acestei reuniuni, prin ascultarea expertilor internationali recunoscuti si avand o interactiune cu acestia, masurile care urmeaza a fi decise de comun acord si puse in aplicare de catre industrie vor fi mult mai clare si se va oferi un impuls pentru schimbari indraznete din viitor.

Acordam o importanta deosebita si apreciem rolul fiecarei organizatii implicate in procesul de digitalizare, de aceea ii asteptam pe toti cei interesati sa participe la lucrarile acestei reuniuni.

 

Va rugam sa gasiti aici AGENDA EVENIMENTULUI.