Structura Scolara

Cunostintele teoretice isi demonstreaza valoarea atunci cand sunt puse corect in practica.

 

MEDIA SCHOOL are doua module principale: BASIC KNOWLEDGE pentru incepatori si TOWARDS EXCELLENCE pentru angajatii companiilor de profil care detin deja o experienta in domeniu.

Pentru optimizarea nivelului teoretic si aplicativ al cunostintelor, MEDIA SCHOOL pregateste cursanții, in grupuri alcatuite din maximum 25 de persoane și minimum 18 persoane, in module de cursuri care dureaza 3 luni fiecare.

Cursurile sunt structurate astfel incat sa asigure o asimilare usoara a informatiilor atat de catre cei care detin o experienta in domeniul media dar si de catre incepatori sau persoane ce provin din alte arii de activitate.

MEDIA SCHOOL pune la dispozitia cursantilor un laborator dotat cu toate echipamentele necesare, oferind un mediu de lucru modern si competitiv.

Pe parcursul derularii studiilor cursantii vor fi evaluati si notati conform prestației individuale urmand ca la finele cursului sa redacteze o lucrare, in conformitate cu solicitarile si criteriile impuse de Consiliul Stiintific, ce va contribui la media finala de absolvirea a cursului.

Dupa finalizarea cursurilor si realizarea lucrarii de absolvire, fiecare cursant va primi o diploma ce va atesta absolvirea MEDIA SCHOOL, ce se bucura de notorietate si apreciere in randul agentiilor de media si publicitate, statiilor TV si marilor companii interesate de publicitate care activeaza in Romania.