Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul arma.org.ro Va rugam sa cititi aceasta pagina cu atentie.

Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu veti accesa si nu veti folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor. Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Dreptul de autor

Drept de autor © Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor. Toate drepturile rezervate. Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala din toate textele, imaginile, sunetul, software-ul si alte materiale din aceast site sunt in proprietatea Asociatiei Romane pentru Masurarea Audientelor, sau sunt incluse cu permisiunea proprietarului respectiv.

In cazul in care veti publica date de audienta de pe acest site pentru perioada 2005-2007, va trebui sa mentionati obligatoriu urmatoarele: Targetul pe care s-a facut analiza, "Sursa: TNS AGB International S.R.L."; "Copyright: ARMADATA S.R.L."

In cazul in care veti publica date de audienta de pe acest site pentru perioada 2008-2011, va trebui sa mentionati obligatoriu urmatoarele: Targetul pe care s-a facut analiza, "Sursa: GfK Romania S.R.L."; "Copyright: ARMADATA S.R.L."

Reguli de utilizare

Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul, violand legile in vigoare sau incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala.

Modificari

Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la orice interval de timp, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila. Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor nu este raspunzatoare fata de orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru orice modificare a continutului site-ului. Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.

Absolvirea de raspundere

Prin folosirea acestui site, declari in mod expres si implicit ca intelegi si ca esti de acord cu urmatoarele:

• utilizarea site-ului se face pe propria raspundere.

• orice material descarcat sau obtinut in orice fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului se afla astfel la discretia utilizatorului si poate fi folosit doar pe riscul propriu. Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date ce ar putea rezulta din descarcarea continutului site-ului.

• nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de tine de pe site-ul arma.org.ro, sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

Limitari ale raspunderii

Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile, rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui site sau ale continutului sau. In nici un caz Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor nu va fi responsabila pentru orice fel de pagube ale utilizatorilor sau ale sistemelor de calcul.

Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.